Słowenia vs Polska 09.09.09

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

czeladzianin
Kontakt:

Re: Słowenia vs Polska 09.09.09

Post autor: czeladzianin »

Ponieważ parę osób się wykruszyła ze względu na strach przed nie posiadaniem biletu a czasami nawet przed strachem, że bilety będą mieć a nie będą mogli wejść na stadion. Pojawiła się szansa dla innych. Mam wolnych 10 miejscówek w autokarach. Kto pierwszy ten lepszy. Ponieważ dzisiaj nie ma mnie w domu (praca) proszę o maile [email protected] ewentualnie jutro gg2236698
Wyjazd koszt 300 pln, przejazd, bilet(opcjonalnie, jeśli nie zwrot 20 euro na miejscu) koszulka pamiątkowa z wyjazdu, małe co nieco (piwko, 4ropak)
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
iparts.pl
Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 »

Przecież to jakiś idiotyczny precedens, nawet w tej ich wymarzonej Anglii do czegoś takiego nie doszło, poprostu nie sprzedają biletów osobom z zakazami a nie wrzucają wszystkich do jednego wora :shock: A co najśmieszniejsze, awantura w Belfascie i spora część tej w Bratysławie miała miejsce poza stadionem, czyli według logiki naszych działaczy skoro na stadionie jest spokój a poza nim średnio to... zostawmy kibiców poza stadionem :lol: I co dziwne media milczą jak grób, chyba nie bardzo wiedzą jak zareagować z jednej strony super fajnie bo "kibole" zostaną w domu, a z drugiej kiedy nawet dziennikarzyna uruchomi resztki zdrowego rozsądku to ogarnie że to idiotyczna decyzja, no i pewnie mają dylemat- walniemy w PZPN- poprzemy "kiboli", walniemy w "kiboli" poprzemy PZPN :lol:

P.S. Tak osobiscie jakiś czas temu planowałem wyjazd do Maribora ale poprawka na uczelni pokrzyżowała mi plany, chyba musze podziekować profesorowi że oszczędził mi megawkurwienia :roll:
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
przemek82

Post autor: przemek82 »

Musimy tam jechac w jak najwiekszej liczbie aby pokazac tym ku*** z pZPNu ze jebia nas ich zakazy!!!!G LATO k**** szmato!!!!
Kosa
Kontakt:

Post autor: Kosa »

Witam!

Mam jeszcze kilka miejsc na ten wyjazd.

Wyjazd wieczór w poniedziałek, powrót czwartek wieczór, a więc trzeba liczyć trzy dni urlopu.

Koszt:

290 złotych - przejazd w obie strony, dwa noclegi, ubezpieczenie, pamiątkowa koszulka, gratisy ;-)

Opcja z biletem to 400 złotych, ale póki co nieaktywna (no chyba, że przelew pójdzie dzisiaj do 24:00 - wystarczy mi powtierdzenie przelewu).

Zapisy na PW. Kto pierwszy ten lepszy.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"

http://www.sk1964.pl
polo44

Post autor: polo44 »

http://www.eventim.si/nzs/si/sport/nogo ... mance.html
Są bilety do Polski mogą być problemy z wysyłka ale za to niema problemów z wysyłka na wyspy

8)
czeladzianin
Kontakt:

polo44 czy Ty zamówiłeś bilety przez tą stronę?? Daj szybko odpowiedź
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
polo44

Post autor: polo44 »

Właśnie myślę czy nie kupić mięliśmy jechać w ciemno, ale chyba się zdecyduje i wezmę odbiór w kasie
czeladzianin
Kontakt:

Właśnie otrzymałem maila od firmy sprzedającej bilety na ten mecz rozpoczynający się następująco:
Hay

No you can not, also you can not buy tickets if you are from Poland. You can
buy tickets on FA POLAND.
więc nie ryzykował bym zamrożeniem eurosów by i tak nie zakupić biletów!!!
przemek82

Post autor: przemek82 »

Jak masz jakis znajomych w UK to sprobuj zeby Ci oni zamowili, ta agencja sprzedajaca bilety dostala zakaz sprzedawania Polskim kibicom.Ty chciales zamowienie grupowe i moze dlatego sie zesrali.pzdr
czeladzianin
Kontakt:

mają zakaz sprzedaży biletów obywatelom polskim, musiał by ci kupić np angol, czech, słowak, chińczyk.......
szczena_uns
Kontakt:

Post autor: szczena_uns »

Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym słoweńcem i w tv napierdalają że jeżeli polacy będą chcieli wejść na sektory zajmowane przez słoweńców odrazu będą cofani spod stadionu . bilety na swój sposób bedą imienne poniewaz trzeba bedzie na nim wpisac imie i nazwisko oraz kraj i przy brami okazać paszport lub słoweński dowód . Ogólnie policja ma sraczke i mega mobilizacj na nas tak więc niezabraknie prowokacji . poniżej wklejam zdjęci biletu który mi podesłał znajomy
http://i25.tinypic.com/2vw7ksg.jpg
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
Tomek Piskorz

Post autor: Tomek Piskorz »

W tym linku który wkleił polo44, można wejść na mapke stadionu, żeby wybrać na które sektory chce się bilety i widać tam jakie miejsca na stadionie są wolne. Na wszystkich trybunach są jeszcze wolne miejsca prócz jednej za bramką...i na nią w ogóle nie była prowadzona sprzedaż. Wie ktoś czemu? Cicha nadzieja w sercu podpowiada, że Słoweńcy może zablokowali póki co sprzedaż na tę trybunę i być może biorą jednak możliwość wpuszczenia nas, ale chcą poczekać do dnia meczu, żeby zobaczyć ilu nas przyjedzie i czy ewentualnie wpuścić.Pewnie marzenia ściętej głowy...
januszzwasem

Post autor: januszzwasem »

Najlepiej żeby każdy pojechał w swoim zakresie jak nas będzie od zapierdolenia to będą woleli żebyśmy na stadionie coś odpierdalali zamiast rozwalać całe miasto :) z tego co mi wiadomo to nie mamy zakazu wjazdu do Słowenii także nie mają się o co przypierdolić.Najlepiej tam pojechać na miejscu zadzwonić do konsula i poinformować co i jak.Jak nie to wjazd z bramą 8)
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
nisc

Post autor: nisc »

k.....mac, w sumie mam gdzies kadre w ktorej graja nigeryjczycy, brazylijczycy i Francuzi ale chlopakow ktorzy jezdza za kadra PZPN wszedzie i za ciezko uciulane grosze naprawde zal...w o ogle to nie rozumiem jak taki krecina moze w bialy dzien pierd.....ze zwykly kibic nie ma szans na zadne z tych 436 biletow bo 70 dostana sponsorzy a reszte dziadki lesne z ozpn....to juz nie ma opcji zeby takiego krecine przywolac do porzadku sila perswazji?...moze da sie zalatwic u pozytywnie raczej do Polski Slowencow wejscie na ich sektory (jasne ze nie tysiecy ludzi ale moze chociaz tej doborowej ekipy), zenada i tyle, i pomyslec ze na Polska-Anglia wchodzilo sie kiedys na kserowane bilety hehe.pozdro
TYBET JEST SERBSKI
Wiesiu Wojnar

Post autor: Wiesiu Wojnar »

moze chociaz w miare moziwosci dogadac sie z jakimis Slowencami, zeby wniesli i wywiesili jakis trans wczesniej przyszykowany przez Polakow, niech chociaz pedaly z PZPN-u zobacza ze nie dopieli swego do konca
piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... »

tu jest opcja dla tych, których stać na taki wyjazd... Słowenia i Czechy
http://www.futbol.pl/bilety/Reprezentacja+Polski_9/
czeladzianin
Kontakt:

Ostatnia szansa na wyjazd do Słowenii, zrezygnowała jedna grupa, mam ostatnich 9 miejsc w związku z tym. Bilety na 90% będą jeśli nie dla wszystkich to dla większości. Kibice ze Słowenii przychodzą nam w sukurs. Przypominam, koszt 300 pln w tym przejazd, koszulka, piwko(4ro pak) coś do poczytania kibicowskiego i w cenie koszt biletu przewidziane 20 euro jeśli będą bilety po 25 to dopłata po 5 eurosów. czekam na gg 2236698, mail [email protected] lub fon 790306831, Piotrek.
Kosa
Kontakt:

Jakby ktoś chciał dłużej zabawić, to zapraszam do mnie. Ostatnie miejsca.

http://i32.tinypic.com/14nhchd.jpg

risto

Post autor: risto »

Spotykamy się gdzieś przed meczem? Z tego co udało mi się znaleźć to stadion znajduje się w jakimś parku?! A ze starego miasta pod stadion jest 1,7 km. Ok 20 min piechotą.
Biali ludzie, czarne charaktery!
czeladzianin
Kontakt:

Trzeba się trzymać razem to pewne, 60 osób od kosy będzie od wtorku w Mariborze my w środe rano, 120 osób zawita, do tego pare setek przybędzie samochodami, pociągami i samolotami. Ja obstawiam, że będzie nas około 1000 na spokojnie.

Bilety mam prawie na pewno właśnie rozmawiałem z kibicem Olimpii Ljubljana i ogarniają tickety. Pozosytało mi jeszce 5 miejsc jak ktoś chętny to pw, mail [email protected] lub gg 2236698, 300 zł z biletem plus zrzutka dla kibiców Olimpii L. na alko za ogarnięcie tematu.
Kate1

Post autor: Kate1 »

Ktoś ma jakąś sensowną mapkę miasta? Fajnie by było ogarnąć przed meczem najfajniejsze puby tam albo i park, jeżeli pogoda dopisze:)
risto

Proszę bardzo Kate http://www.um.ieee.si/activities/sympos ... ribor.html

Z Pubami może być ciężej niż z mapą :D
Gustavoloco

Post autor: Gustavoloco »

Zna ktoś jakies przykładowe ceny bo nie wiem ile jurków brać 8)
nisc

Post autor: nisc »

ceny raczej deczko wyzsze niz w Chorwacji,ogolnie jak sie wie co kupic i gdzie to wyjdzie troche tylko drozej niz w kraju za alk...pozdro
TYBET JEST SERBSKI
wujek_fido

Post autor: wujek_fido »

nisc pisze:ceny raczej deczko wyzsze niz w Chorwacji,ogolnie jak sie wie co kupic i gdzie to wyjdzie troche tylko drozej niz w kraju za alk...pozdro
bardzo kumata odpowiedź, już wszystko wiadomo ;) ile przeciętnie stoi jakieś żarcie w zwykłej knajpie?
wkurwiony nie jesteś sobą
Kate1

Post autor: Kate1 »

Z tego co mi mówił mieszkający tam znajomy, średnia cena obiadu w knajpce to 10 euro, ale można i za 6 czy 7 wyrwać, wszystko zależy od regionu itp.
szczena_uns
Kontakt:

szczena_uns
Kontakt:

niemogłem edytować , to wklejam wywiad z Mariuszem Lewandowskim ...

Stadion Śląski będzie wypełniony po brzegi.

- I super. Kibice są z nami na dobre i na złe. Ale słyszałem, że nie mieli możliwości kupienia biletów na mecz w Mariborze, bo PZPN przeznaczył wszystkie dla działaczy i sponsorów. No to teraz jestem ciekawy, kto zaśpiewa z nami hymn, kto będzie nas wspierał. Dla mnie to wręcz skandaliczna decyzja. Kibice byli z nami wszędzie, jeździli w najdalsze zakątki świata i zawsze wspierali. A do Mariboru nie mieli nawet szansy kupić wejściówek...
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,69959 ... edzie.html
czeladzianin
Kontakt:

Jeden co ma jaja i potrafił powiedzieć co sądzi!!! SZACUN
Semper Fidelis

Post autor: Semper Fidelis »

bunio5 pisze:
szczena_uns pisze:http://allegro.pl/item732267621_bilety_ ... ribor.html
takich to tylko napierdalać
Usunięte. Co tam było?
jak pisze w linku bilet na mecz Słowenia - Polska. Nie zdążyłem zobaczyć jaka była jego cena jak ktoś ją zna to proszę o jej podanie znając życie pewnie była kosmiczna :twisted:
...
Przemo RKS

Post autor: Przemo RKS »

Semper Fidelis pisze:
bunio5 pisze:
szczena_uns pisze:http://allegro.pl/item732267621_bilety_ ... ribor.html
takich to tylko napierdalać
Usunięte. Co tam było?
jak pisze w linku bilet na mecz Słowenia - Polska. Nie zdążyłem zobaczyć jaka była jego cena jak ktoś ją zna to proszę o jej podanie znając życie pewnie była kosmiczna :twisted:
Jak dobrze pamiętam to cena biletu 125 zł a wysyłka 875zł!!! :shock: :lol:
RKS RADOMSKO ULTRAS
Walker

Post autor: Walker »

http://allegro.pl/item733202260_sloweni ... letow.html
Ciekawa aukcja, pewnie nie jeden poligraf sie skusi :lol:
risto

Rozmawiałem z tym kolesiem...700 zł za bilet chce :evil:
czeladzianin
Kontakt:

apel do ultrasów, miałem ogarnięte 60 m białego materiału na pozdrowienia dla władz.... niestety chłopakom wjechały psy na magazyn, zarekwirowały piro i materiały do opraw. Potrzebuję minimum 60 m białego materiału do niedzieli inaczej z pozdrowień nici. Oczywiście rozsądna cena i proszę o kontakt może być na tel 790306831 - PILNE
Kosa
Kontakt:

http://i32.tinypic.com/14nhchd.jpg

Last minute ;-)

Dzięki wynikowi będzie jeszcze lepiej (mniej Januszy ;-))

Oj szykuje się mega wyjazd.

Kosa
Kontakt:

Najlepiej telefony, bo czasu mało i lepiej pogadać na żywo.

czeladzianin
Kontakt:

u mnie również ostatnie 3 miejsca, pikniki zrezygnowały z wyjazdu wczoraj po 23.00 więc czekam na info gg 2236698 albo jutro tel 790306831
ginger

Post autor: ginger »

bylismy dzis w tym Mariborze
stadion bardzo slabo zabezpieczony
sa nawet miejsca spoza stadionu z ktorego widac cala plyte
nie wyobrazam sobie zeby upilnowali ewentualna grupe ludzi bez biletow
jak nie sprzedadza wszystkim to sie kiepsko skonczy dla organizatorow
wygladalo na to ze w kasach przy stadionie nie byla prowadzona sprzedaz biletow

samo miasteczko calkiem mile, chociaz pod wzgledem infrastruktury przypomina Klagenfurt malo hoteli, malo knajp
atmosfera senna
daniswa

Post autor: daniswa »

Witam, wybieramy sie do słowenii busem i odpadły nam dwie osoby, wyjeżdżamy jutro około północy z Jaworzna po czym jedziemy po Beskid do Andrychowa koszt za przejazd 150 zł o bilety martwimy sie pod stadionem gdyby ktoś z okolic był zainteresowany to prosze o szybki kontakt na gadu:9012713
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
ODPOWIEDZ