19 SK 64 pisze:@Mel Gibson, Ciebie wymieniam z nicka bo najbardziej Twoje posty rzucają się w oczy. Za to Wy robiąc zbiórki w poprzednich latach nie byliście w pobliżu psów? No pewnie, szliście sami a tam znikąd osób do starcia... Niech Ci będzie - straciliśmy Janów i Panewniki, zyskaliśmy Giszowiec, Ligotę, Tauzen, Załęże (więcej nie wymienię bo nie znam sytuacji na tamtych dzielnicach), więc i tak, zwłaszcza dzięki Giszowcowi jesteśmy na ogromny +. Piszesz też także o tym kto do kogo się przypierdala... to Ty mogłeś tylko wymienić nazwy FC swojego klubu i tyle, ja również bym wymienił i cisza. Musiałeś oczywiście dać popis swoim ''NK'', więc tylko to sprostowałem.
Ktoś inny napisał że podobno ja powiedziałem że Nikisz jest za GieKSą, lub jest tam dużo GieKSiarzy - już nie pamiętam dokładnie... napisałem że spadła jakość ekipy Ruchu stamtąd, a nie że Nikisz jest Trójkolorowy... kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Piszecie o wspomaganiu się zgodami - są blisko, to się korzysta, Wam też 'towarzyszą' zgodowe ekipy po meczach na GŚ i to sporo oddalone od Nas.
Ktoś jeszcze wspominał o zbiórce na Giszowcu - to było wtedy kiedy wraz z innymi FC wpadliście na zbiórki samego GzG, na którym były dziewczyny i małolaci, wraz z nimi tworząc tą wyrównaną liczbę?
1. Rok temu Przez pierwsze 3 godziny chodzenia na dzielnicy w 100 osób nie było ani jednego psa
2. W jaki sposob zyskaliscie Tauzen, Gisz, Ligote i Zaleze? To ze jest Was wiecej, to nie podwazalny fakt na tych dzielnicach, ale nic to nie mowi o Waszej sile (oprocz Gisza, bo tam jedynie macie zgrabna ekipke, a na innych dzielnicach LIPA)
3. Jestes Ty normalny? :) Zastanow sie, przeczytaj jeszcze raz temat, potem znowu sie zastanow i zobacz kto sie przypierdolil o wymienienie Katowic. Chlopak z Ruchu (?) wymienil je jako jeden z najlepszych FC (i slusznie), Ty sie do niego sprułes
4. Po czym poznajesz, ze na Nikiszu spadla sila uderzeniowa? Po tym ze dalej nie umiecie tam wpasc?
Szkoda gadac :) jak co to dawaj na PW zeby nie rozpierdalac jakze zacnego tematu.