ceny dla gospodarzy tego meczu były z kosmosu, ale na sektor gości takie ceny

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
czemu przerzuty? może od dziecka byli zajarani Barceloną. nie przyszło Ci też do głowy, że oprócz tego że kibicują Barcelonie, mogą być na codzień kibicami naszych ligowych drużyn?kiwa jako tako pisze: Druga sprawa to te j***** przerzuty na sektorze gosci hahaha ... Przy zblizeniach widać było od razu, że są tam Polacy.
Gowno wiesz a napinasz się niczym Miedwiediew na ostatnim szczycie. Jeśli myślisz, ze nasza miłość zaczyna sie i konczy na piłce, czy tez jak mówisz piłkarzach to jesteś w wielkim błędzie. Milosc dla Barcelony nikomu z nas nie przeszkadza w milosci do lokalnych polskich klubów od Legii poczynając a na Sprytnych Miłków kończąc. Z reszta temat był wałkowany tysiąc razy w odpowiednim temacie.kiwa jako tako pisze:Ja wiem jacy oni zajarani, żeby Barca od zawsze grała w 3 lidze to nawet by nie wiedzieli, że istnieje taki zespół. To są kibice piłkarzy, a nie kibice tego klubu.
a czy to grała reprezentacja Polski czy może klub Wisła Kraków?TSNH pisze:O ile można zrozumieć fascynacje Barceloną i jej fan-club w Pl. bo to w porównaniu z naszą rzeczywistością - odległa galaktyka o tyle siedzenie z nimi na sektorze i dopingowanie kiedy Polska drużyna gryzie trwe jest bardzo niesmacze.....
to samo chciałem napisaćmilan club polonia pisze:a czy to grała reprezentacja Polski czy może klub Wisła Kraków?TSNH pisze:O ile można zrozumieć fascynacje Barceloną i jej fan-club w Pl. bo to w porównaniu z naszą rzeczywistością - odległa galaktyka o tyle siedzenie z nimi na sektorze i dopingowanie kiedy Polska drużyna gryzie trwe jest bardzo niesmacze.....
zdaje mi się ze Wisła Kraków, i np. ja miałem to gdzieś czy przejda Barcelone czy nie, bo z jakiej racji mam trzymać kciuki za drużyne której nie lubie?
argument że grała polska drużyna i trzeba jej kibicować zarzuć może fanom Cracovii, ciekawy jestem ilu z nich trzymało wczoraj kciuki za Wisełke![]()
za rzucanie debilami powinny lecieć bany, kasowac napinaczy... pozdro
Nikt ci kciuków trzymać nie każemilan club polonia pisze:z jakiej racji mam trzymać kciuki za drużyne której nie lubie?TSNH pisze:O ile można zrozumieć fascynacje Barceloną i jej fan-club w Pl. bo to w porównaniu z naszą rzeczywistością - odległa galaktyka o tyle siedzenie z nimi na sektorze i dopingowanie kiedy Polska drużyna gryzie trwe jest bardzo niesmacze.....
argument że grała polska drużyna i trzeba jej kibicować zarzuć może fanom Cracovii, ciekawy jestem ilu z nich trzymało wczoraj kciuki za Wisełke![]()
po pierwsze- jestem również kibicem polskiej drużyny, jeżdżącym na mecze wyjazdowe. nie zastanawiałem się nad wyjazdem z kraju, daleko mi od tego-uwierz.TSNH pisze:Nikt ci kciuków trzymać nie każemilan club polonia pisze:z jakiej racji mam trzymać kciuki za drużyne której nie lubie?TSNH pisze:O ile można zrozumieć fascynacje Barceloną i jej fan-club w Pl. bo to w porównaniu z naszą rzeczywistością - odległa galaktyka o tyle siedzenie z nimi na sektorze i dopingowanie kiedy Polska drużyna gryzie trwe jest bardzo niesmacze.....
To twój problem że wolisz coś zachodniego niż polskie bo jest gorsze i nie lubisz..(nie zastanawiałes się nigdy nad wyjazdem na stałe?)
Z Cracovią tez raczej nie trafiłeś bo po pierwszeh nie było ich na sektorzez Barcelonya po drugie oni zawsze bez względu na przeciwnika bedą przeciwko Wisłe z powodów o których tutaj nie bede pisał ...
Każda polska drużyna wygrywając w pucharach zdobywa jakieś tam punkty do rankingu, bez tego bedziemy dalej w d**** ale oczywiście to nie dotyczy inetrnetowych fanów Milany czy Barcelony
I jeszcze jedno mozna komuś nie kibicować i nie lubić ale dopingowanie ich przweciwników na sektorze w Polsce to czyste frajerstwo........
Total pisze: Niedługo będzą się kłócić FC Obroniki z KS Wąsiur o tym czy krowa powinna siedzieć na trybunie gospodarzy, czy w sektorze gości...![]()
Mocne słowa...milan club polonia pisze:TSNH pisze:Nikt ci kciuków trzymać nie każemilan club polonia pisze: z jakiej racji mam trzymać kciuki za drużyne której nie lubie?
To twój problem że wolisz coś zachodniego niż polskie bo jest gorsze i nie lubisz..(nie zastanawiałes się nigdy nad wyjazdem na stałe?)
Z Cracovią tez raczej nie trafiłeś bo po pierwszeh nie było ich na sektorzez Barcelonya po drugie oni zawsze bez względu na przeciwnika bedą przeciwko Wisłe z powodów o których tutaj nie bede pisał ...
Każda polska drużyna wygrywając w pucharach zdobywa jakieś tam punkty do rankingu, bez tego bedziemy dalej w d**** ale oczywiście to nie dotyczy inetrnetowych fanów Milany czy Barcelony
I jeszcze jedno mozna komuś nie kibicować i nie lubić ale dopingowanie ich przweciwników na sektorze w Polsce to czyste frajerstwo........
Ciekawe czemu akurat większość zakochuje się w Barcelonie, a nie w Albacete, Murcii, Elche itd.Sharif pisze:Gowno wiesz a napinasz się niczym Miedwiediew na ostatnim szczycie. Jeśli myślisz, ze nasza miłość zaczyna sie i konczy na piłce, czy tez jak mówisz piłkarzach to jesteś w wielkim błędzie.kiwa jako tako pisze:Ja wiem jacy oni zajarani, żeby Barca od zawsze grała w 3 lidze to nawet by nie wiedzieli, że istnieje taki zespół. To są kibice piłkarzy, a nie kibice tego klubu.
o, właśnie, podobnie Hutnicze - 100% racji, podobnie pojara (z tym że z tą Polską reprezentacją... niestwety, coraz mniej Polskaolek765 pisze: Poziom sięgnął studzienki kanalizacyjnej. Dzis śpiewam WTSK jutro Tylko Wisła TS bo gra z Barcą...
to rzeczywiście jest ciekawekiwa jako tako pisze: Ciekawe czemu akurat większość zakochuje się w Barcelonie, a nie w Albacete, Murcii, Elche itd.![]()
A dla mnie normalne. Podchodzę do tego jak do wojnypuszczyk pisze: Z tego co wiem w Turcji dominuje tego typu podejście, że w samym państwie Galata, Besiktas, i inne kluby mają ze soba kose, ale gdy grają z obcym klubem europejskim jednoczą swoje siły i zakopują topór wojenny. Dla mnie to ze wszech miar dziwne.
czemu dziwne ? Jednoczenie sie pod nazwą TURCJA i grajac np przeciwko druzynie angielskiej typu Liverpool to jest dziwne ?puszczyk pisze:Dorzucę kila słów ode mnie w kwestii kibicowania przeciwnikom polskich klubów. W pełni się zgadzam z tym co napisał Hutnicze, ja osobiście nie potrafiłbym być jakąś chorągiewką na wietrze i jednego dnia wyzywać od K i Ch moich kibicowskich wrogów a w środy i czwartki siadać przed TV i trzymać kciuki za ich klub. W pewnym sensie jest to zaprzeczanie samemu sobie. Rozumiem tego typu podejście gdy jest się dzieciakiem w wieku 10-12 i jara się każdym dobrym zagraniem naszego kopacza, ale moim zdaniem jeśli jest się świadomym kibicem do tego udzielającym się na różnych płaszczyznach to poprostu tego typu zachowanie nie przystoi. Z tego co wiem w Turcji dominuje tego typu podejście, że w samym państwie Galata, Besiktas, i inne kluby mają ze soba kose, ale gdy grają z obcym klubem europejskim jednoczą swoje siły i zakopują topór wojenny. Dla mnie to ze wszech miar dziwne.
Odniosę się też do licznych FC zachodnich klubów które są w naszym kraju. Tak się składa, że należałem przez pewien czas do jednego z nich, ale też po pewnym czasie uświadomiłem sobie, że albo rybki albo pipki i nie można być jakoś rozdartym pomiędzy dwa kluby które się kocha i postawiłem na ten jeden z którym czuję związek który jest mi bliski i w ogóle z którym się utożsamiam. A ten drugi który lubię to po prostu grają fajną piłe więc im kibicuję, ale nic poza ty. Generalnie w 100% podpisuję się pod hasłem SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM
Użytkownicy przeglądający to forum: JKZS, Rozsądnychultaj88, StefanBatory, twierdza śródmieście, UrzadSkarbowy i 84 gości