Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Skąd się utarła dominacja GKM w Grudziądzu, skoro jest tu jeszcze Olimpia, która także zrobiła znaczący progres? Elana jest poza zasięgiem grudziądzkich ekip, nie wiem co za bzdury pisze kolega powyżej. Niech GKM zrobi jakąś akcję na normalnie działającą ekipę, ale bez zgód, lub niech się sprawdzi z kimś na liczby, bo w ostatnim czasie to jest działanie pod szyldem Lechii/Stomilu oraz dobijanie jednostek z Widzewa w województwie.
Kwidzyn nie będzie jeździł nigdy na żaden GKM i na Olimpię, jak tam padnie do końca Widzew, to zacznie się z powrotem jeżdżenie na Legię lub znajdą się po czasie osoby, które będą zmierzać w kierunku Gdańska.
Btw, w okolicy Grudziądza jest taka ciekawa sytuacja, że Warlubie (duża wieś) to FC Olimpii i to całkiem spore, bo chyba na +30 osób się zmobiliuzowali na ostatni wyjazd, a ledwie kilka kilometrów dalej w mieście Nowe (województwo pomorskie) jest FC Lechii. To miasteczko to dobry przykład na to, że nawet małe mieściny szybko z pustyni kibicowskiej się przeobrażają w jakiś FC, bo kiedyś byli aktywni kibice Wisły Nowe i to całkiem spora grupa, ale wymarli i teraz miasto jest lechijne.
Kwidzyn to w sumie aż 40 tysięczne miasto i prędzej czy później wykluje się tam jakiś większy FC pytanie czyj
Kwidzyn nie będzie jeździł nigdy na żaden GKM i na Olimpię, jak tam padnie do końca Widzew, to zacznie się z powrotem jeżdżenie na Legię lub znajdą się po czasie osoby, które będą zmierzać w kierunku Gdańska.
Btw, w okolicy Grudziądza jest taka ciekawa sytuacja, że Warlubie (duża wieś) to FC Olimpii i to całkiem spore, bo chyba na +30 osób się zmobiliuzowali na ostatni wyjazd, a ledwie kilka kilometrów dalej w mieście Nowe (województwo pomorskie) jest FC Lechii. To miasteczko to dobry przykład na to, że nawet małe mieściny szybko z pustyni kibicowskiej się przeobrażają w jakiś FC, bo kiedyś byli aktywni kibice Wisły Nowe i to całkiem spora grupa, ale wymarli i teraz miasto jest lechijne.
Kwidzyn to w sumie aż 40 tysięczne miasto i prędzej czy później wykluje się tam jakiś większy FC pytanie czyj
-
Tak jak piszesz wyżej na temat Grudziądzki, moim zdaniem jest to pompowanie bańki internetowej, w której żużlowa ekipa pokazuje jaka to nie jest silna i nie ma sobie równych, a na płaszczyźnie sprawdzenia się już nie mówię nawet lokalnie, to po prostu odmawianie oraz cisza. Nowe też od zawsze można rzec wioska Lechii, głównie starszyzny, bo raczej młodzieży tam mało, ale chyba oprócz meczy Lechii nie są skupieni np. na wytępieniu Kwidzyna, bo sama logistyka nie mieszkając w tym mieście by im to utrudniała, nie mówiąc o chęciach, których jak widać brak. Więc śmieszą takie komentarze osób, które ponosi w twierdzeniu, że jakikolwiek odłam WfcG, który przeżył już swoje na Widzewie, często nie mieszkając już w Grudziądzu, będzie wytępiany. Myślę, że wyplewienie z tych ludzi, którzy mimo braku tej bandy co przed lata sympatii do klubu jest już nie tyle co nieosiągalne, ale bardzo bardzo trudne, jak ktoś wyżej pisał, gdyby taka była siła przebicia żużlowej ekipy, to nie czailiby się aż do samego miasta na pojedyncze osoby, gdzie ryzyko wyrównanego starcia jest zerowe.
-
Nie chce mi się odpowiadać baranom jebanym więc odpowiem Tobie - nigdzie nie napisałem że GKM będzie startował do Elany tylko, że bez pomocy ze strony z Elany kibice Widzewa będą wytępieni przez GKM z okolic Grudziądza. Piszesz o GKM "niech cos zrobi" a wczesnie piszesz cos o Olimpii to ja nie wiem skad masz informacje na temat aktywnosci tych dwóch ekip. Ktoś tam napisał o ludziach jeżdżących kilkanaście lat. Chodzi ci człowieku o tego jednego z Grudziądza (bo reszta jest na emigracji) czy może o dziewczyne z Kwidzyna(bo ona ma więcej wyjezdzone niż cala reszta razem)? Inny napisał o poteżnej Lechii - BKS ma rewiry w Olsztynie, w Iławie czy Grudziądzu - mimo zatrzymań potencjał jest bardzo duży. W Kwidzynie w przeciągu +- 10 lat będzie fanclub Lechii zbudowany na młodzieży, która nie jest skażona rozpierdalaniem się jeden na drugiego. Sprawdźcie lepiej kto odpuszczał temat gdy trzeba było wjechać na zakłady gdzie jest Lechia czy Zawisza. Szacunek prawdziwym dla pozerów pogarda.Soczek01 pisze: ↑12.12.2024, 15:26Skąd się utarła dominacja GKM w Grudziądzu, skoro jest tu jeszcze Olimpia, która także zrobiła znaczący progres? Elana jest poza zasięgiem grudziądzkich ekip, nie wiem co za bzdury pisze kolega powyżej. Niech GKM zrobi jakąś akcję na normalnie działającą ekipę, ale bez zgód, lub niech się sprawdzi z kimś na liczby, bo w ostatnim czasie to jest działanie pod szyldem Lechii/Stomilu oraz dobijanie jednostek z Widzewa w województwie.
-
Wisła Nowe i generalnie Nowe od zawsze ciążyło ku LechiiSoczek01 pisze: ↑12.12.2024, 15:26Skąd się utarła dominacja GKM w Grudziądzu, skoro jest tu jeszcze Olimpia, która także zrobiła znaczący progres? Elana jest poza zasięgiem grudziądzkich ekip, nie wiem co za bzdury pisze kolega powyżej. Niech GKM zrobi jakąś akcję na normalnie działającą ekipę, ale bez zgód, lub niech się sprawdzi z kimś na liczby, bo w ostatnim czasie to jest działanie pod szyldem Lechii/Stomilu oraz dobijanie jednostek z Widzewa w województwie.
-
Rozmowy i rozkminki nt Grudziadza, kto lepszy, ktora ekipa itd sa bez sensu. Jak zacznie byc goraco na miescie to mozna bedzie cos wiecej napisac, na razie panowie z GKMu i Olimpii przybijaja piatki. A o Widzewie w Grudziadzu proponuje zapomniec- game over.
-
I moze zabrzmi to dziwnie - dla obu lepiej zeby tak zostalo. Jedni i drudzy na tym zyskuja. Kosa byla juz walkowana, zadna z ekip nie polknela by drugiej, spowodowaloby to tylko i wylacznie oslabienie obu ekip pod katem kibicowskim.trzecigarnitur pisze: ↑13.12.2024, 10:40Rozmowy i rozkminki nt Grudziadza, kto lepszy, ktora ekipa itd sa bez sensu. Jak zacznie byc goraco na miescie to mozna bedzie cos wiecej napisac, na razie panowie z GKMu i Olimpii przybijaja piatki. A o Widzewie w Grudziadzu proponuje zapomniec- game over.
-
Nowe to województwo kujawsko-pomorskie, powiat ŚwiecieSoczek01 pisze: ↑12.12.2024, 15:26Skąd się utarła dominacja GKM w Grudziądzu, skoro jest tu jeszcze Olimpia, która także zrobiła znaczący progres? Elana jest poza zasięgiem grudziądzkich ekip, nie wiem co za bzdury pisze kolega powyżej. Niech GKM zrobi jakąś akcję na normalnie działającą ekipę, ale bez zgód, lub niech się sprawdzi z kimś na liczby, bo w ostatnim czasie to jest działanie pod szyldem Lechii/Stomilu oraz dobijanie jednostek z Widzewa w województwie.
-
Dziś reprezentant ekrany toruń z chuligańskimi dziarami , dawał wywiadu u oficjalnego konfidenta na którego są papiery - szalonego reportera.
-
10 na 10 wczoraj ze Spartą Brodnica. Wygrywany po 3 minutach
GKS WIKIELEC HOOLIGANS
-
https://www.youtube.com/watch?v=garxZ320LEU
Przecież Szachta tu o****** grubszy numer idąc do tego frajera i podając mu rękę niż ten skawian o którego była afera na całą Polskę.
-
Z kim ?TypowyJanekKibic pisze: ↑22.12.2024, 20:2810 na 10 wczoraj ze Spartą Brodnica. Wygrywany po 3 minutach
-
Dokładnie!! Torun milczy a ta dwójka ułomów takie akcje kręcile_suiveur pisze: ↑23.12.2024, 15:05https://www.youtube.com/watch?v=garxZ320LEU
Przecież Szachta tu o****** grubszy numer idąc do tego frajera i podając mu rękę niż ten skawian o którego była afera na całą Polskę.
-
SZACHTA JESTESMY Z TOBOM EJ SZACHTA JESTESMY Z TOBOM JESTESMY Z TOOBAA EJ SZACHTA JESTESMY Z TOBOM!
-
I takie ananasy chciały rządzić Polską kibolską...le_suiveur pisze: ↑23.12.2024, 15:05https://www.youtube.com/watch?v=garxZ320LEU
-
Odnośnie wsparcia gościa latającego z konfidentami i pedofilami:
Drodzy Elanowcy! Nastał nowy rok - 2025 a co za tym idzie mamy nowe plany, nowe cele! Z utęsknieniem czekamy na sezon piłkarski i rundę wiosenną! Liczymy, że nadchodząca runda będzie udana zarówno dla nas kibiców na trybunach jak i dla całego naszego klubu! Na wiosnę czekają nas m.in. potyczki z Flotą Świnoujście u siebie czy ciekawe wyjazdy m.in. do Słupska czy derby w Bydgoszczy! Będzie się działo!
Za nim jednak to nastąpi, musimy uzbroić się w cierpliwość i jakoś zagospodarować sobie czas podczas tzw. sezonu ogórkowego. Elana nie ziewa, Elana trenuje ! Chociażby dzisiaj będziemy mieli okazje kibicować naszym kolegom, którzy wystąpią na dwóch odrębnych galach! Na gali freakowej Prime MMA Bartek Szachta zawalczy w formule K1 z niejakim Soroko z którym niegdyś miał okazje zmierzyć się na gali THE War, zaś reprezentant osiedla Mokre - Dawid Skowroński w formule MMA zawalczy na Oświęcimskim Wieczorze Walk 4 w Radlinie!
Bartek, Skowron jesteśmy z Wami ! Walczyć, trenować!
BRAWO!
Drodzy Elanowcy! Nastał nowy rok - 2025 a co za tym idzie mamy nowe plany, nowe cele! Z utęsknieniem czekamy na sezon piłkarski i rundę wiosenną! Liczymy, że nadchodząca runda będzie udana zarówno dla nas kibiców na trybunach jak i dla całego naszego klubu! Na wiosnę czekają nas m.in. potyczki z Flotą Świnoujście u siebie czy ciekawe wyjazdy m.in. do Słupska czy derby w Bydgoszczy! Będzie się działo!
Za nim jednak to nastąpi, musimy uzbroić się w cierpliwość i jakoś zagospodarować sobie czas podczas tzw. sezonu ogórkowego. Elana nie ziewa, Elana trenuje ! Chociażby dzisiaj będziemy mieli okazje kibicować naszym kolegom, którzy wystąpią na dwóch odrębnych galach! Na gali freakowej Prime MMA Bartek Szachta zawalczy w formule K1 z niejakim Soroko z którym niegdyś miał okazje zmierzyć się na gali THE War, zaś reprezentant osiedla Mokre - Dawid Skowroński w formule MMA zawalczy na Oświęcimskim Wieczorze Walk 4 w Radlinie!
Bartek, Skowron jesteśmy z Wami ! Walczyć, trenować!
BRAWO!
-
My już czekamy na śmietanę, mam nadzieję, że nie będą uciekać.
GKS WIKIELEC HOOLIGANS
-
Ej k**** z elany Denisek i szachta jak to jest robic z siebie gita a w międzyczasie dawać wywiad konfidentowi?
-
Oni mają rozdwojenie jaźni. Tej szalonej kurwie to można jedynie w ten mongolski ryj napluć a te prawilniaki latają do niego na wywiady.
-
Czy po zobaczeniu tego wywiadu napisaliście do Szachty co o****** i załączyliście białko bądź wiarygodne źródło świadczące te ten reportesek jest konfidentem? Czy w temacie Trójmiasta napisaliście że wielki Buu jest pozorantem bo dał wywiad temu osobnikowi? Nie mnie oceniać czy w ogóle z takimi kurw.. "Ludzie z miasta" powinni w ogóle rozmawiać i poniekąd się zadawać, każdy ma swoją moralność, ale rozmawiajmy o faktach. Czy jakieś urywki z zesnać u Stanowskiego wzięliście za pewnik, nie zagłębiając się w temat i dowiedzieć się na kogo to czy ten ktoś ma pretensje, czy możę się dogadali, czy może faktycznie jest parówą, mentalnie w mojej ocenie jest parówą zwykłą, ale czy jest konfidentem, tego nie wiem, może macie coś co potwierdzi Wasze twierdzenie?
-
Pozdrowienia dla Ludzi grypsujących i annałów grypserki z ZK z całej Polski.. jednakże na Bartka S ps „Szachta” i Denisa Z ps. „Denis” nie ma obecnie żadnego papieru … Ludzie z całej Polski potwierdzili temat i wszystko jest sztywno jak ma być… co do papieru na Szalonego Reportera to dajcie papier na tego stanowskiego albo tematu nie ma .. to oficjalne stanowisko LUDZI . Z kibolskim pozdrowieniem .
P. S
Pokazcie foto jak szachta lub zalecki podaja reke rozdupcowi. A z tego co mi wiadomo na sztywno tego nie zrobili i zbili zolwika jedynie. Zajmijcie sie lepiej haliniarzami w pewnej ekipie …
Z kibolskim pozdrowienia dla LUDZI !!!
P. S
Pokazcie foto jak szachta lub zalecki podaja reke rozdupcowi. A z tego co mi wiadomo na sztywno tego nie zrobili i zbili zolwika jedynie. Zajmijcie sie lepiej haliniarzami w pewnej ekipie …
-
Widzisz jego podpis.skalper991 pisze: ↑25.12.2024, 17:09Z kim ?TypowyJanekKibic pisze: ↑22.12.2024, 20:2810 na 10 wczoraj ze Spartą Brodnica. Wygrywany po 3 minutach
W temacie łódzkim też się nabija.
Jaja sobie robi chłop.
-
Dobry trol, no tak nie obciągnął mu to się nie liczy, a żółwia przybił nie tą ręką na której ma dziarę faktycznie mój błąd.gekon56 pisze: ↑12.01.2025, 23:47Pozdrowienia dla Ludzi grypsujących i annałów grypserki z ZK z całej Polski.. jednakże na Bartka S ps „Szachta” i Denisa Z ps. „Denis” nie ma obecnie żadnego papieru … Ludzie z całej Polski potwierdzili temat i wszystko jest sztywno jak ma być… co do papieru na Szalonego Reportera to dajcie papier na tego stanowskiego albo tematu nie ma .. to oficjalne stanowisko LUDZI . Z kibolskim pozdrowieniem .
P. S
-
Przez szalona kurwe matysiaka siedzieli Ludzie w krakowie tarnowie i na slasku wy wiedziec nie musicie ale zalecka onlyfansiara wiedziała o tym zanim tam poszła
-
Przecież ten gekon56 już sie ośmieszył dwa dni temu jak zapytał czy Szpilka nadal udziela się na Wiśle ,a tu zgrywa kumatego.
-
Słuchaj Kraków to nie moje podworko takze wole zapytac. A Ludziem jestem takze wyraziłem stanowisko. Papier nie ma na dwoch chlopcow z Torunia takze nie ma co gdybac. Na tego Stanowskiego czy jak mu tam papieru nie widzialem . Oczywiście nie wykluczam ze jest frajerem.
Z kibicowskim pozdrowieniem dla Ludzi …
-
Widzisz, jest taka stara prawda.gekon56 pisze: ↑13.01.2025, 22:13Słuchaj Kraków to nie moje podworko takze wole zapytac. A Ludziem jestem takze wyraziłem stanowisko. Papier nie ma na dwoch chlopcow z Torunia takze nie ma co gdybac. Na tego Stanowskiego czy jak mu tam papieru nie widzialem . Oczywiście nie wykluczam ze jest frajerem.
"Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać"
-
-
Czy ktoś może wypierdolić z forum tego tłumoka?
-
Zadzwoń do Denisa niech to wyjaśni na słowo honoru.
-
Nie jestem kibicem Elany. Przejrzyj sobie posty jegomościa i oceń, proszę, ich wartość merytoryczną.Obserwator1946 pisze: ↑15.01.2025, 11:47Zadzwoń do Denisa niech to wyjaśni na słowo honoru.
-
Denis mówi że na tym forum są same pizdy w korze, to prawda? Akurat z niego szczery i charakterny chłopak! 5!
-
Teraz już z psem z mundurze tańczy na spędach pedofili. Ale jak daje kasę dla chłopaków to spoko można przymknąć oko.
-
Bardzo ładnie deniskę podsumował niedawno Don Diego.Powiedział mu prosto w oczy że jego zasady kończą się tam gdzie zaczyna się hajs.
Ten łeb już jest tak skompromitowany że bardziej się nie da.Onlyfans,jak ferrari mu pocisnął od c**** to dawał słowo że go dojedzie a koniec końców z nim piątki zbijał na jakiejś zjebanej banndzie,cisną mu od c**** i pedałów siedząc kilka metrów od niego jakieś marconie i tazy,teraz jeszcze walka z byłym psem.
Co jest w tym najśmieszniejsze on dalej pierdoli o tych swoich zasadach i jest przekonany że jest Git Człowiekiem.
Ten łeb już jest tak skompromitowany że bardziej się nie da.Onlyfans,jak ferrari mu pocisnął od c**** to dawał słowo że go dojedzie a koniec końców z nim piątki zbijał na jakiejś zjebanej banndzie,cisną mu od c**** i pedałów siedząc kilka metrów od niego jakieś marconie i tazy,teraz jeszcze walka z byłym psem.
Co jest w tym najśmieszniejsze on dalej pierdoli o tych swoich zasadach i jest przekonany że jest Git Człowiekiem.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Człowieku kogo obchodzi jakiś c*** z Torunia ? Na prawdę masz takie smutne życie, ze śledzisz jego losy ?Prawilnyy pisze: ↑19.01.2025, 13:26Bardzo ładnie deniskę podsumował niedawno Don Diego.Powiedział mu prosto w oczy że jego zasady kończą się tam gdzie zaczyna się hajs.
-
Czy Josef jest dla was Elanowców jakimś ku*** śmierdzielem?! To jest ku*** normalny chłop, który normalnie zarabia dba o siebie!
-
Bez kitu ten temat został przejęty przez cymbałów żyjącym życiem internetowym hahaha, łeb łba łbem poganiatak tylko pytam pisze: ↑19.01.2025, 14:39Człowieku kogo obchodzi jakiś c*** z Torunia ? Na prawdę masz takie smutne życie, ze śledzisz jego losy ?Prawilnyy pisze: ↑19.01.2025, 13:26Bardzo ładnie deniskę podsumował niedawno Don Diego.Powiedział mu prosto w oczy że jego zasady kończą się tam gdzie zaczyna się hajs.
-
Ale o czym ty piszesz człowieku, jak Ci internetowi to są 1 w Elanie odkąd Kuźnia siedzi. Szachta i Denis 1 Elana H00ligansForemny pisze: ↑21.01.2025, 13:15Bez kitu ten temat został przejęty przez cymbałów żyjącym życiem internetowym hahaha, łeb łba łbem poganiatak tylko pytam pisze: ↑19.01.2025, 14:39Człowieku kogo obchodzi jakiś c*** z Torunia ? Na prawdę masz takie smutne życie, ze śledzisz jego losy ?Prawilnyy pisze: ↑19.01.2025, 13:26Bardzo ładnie deniskę podsumował niedawno Don Diego.Powiedział mu prosto w oczy że jego zasady kończą się tam gdzie zaczyna się hajs.
-
-
O tobie mowa smutny internetowy pedale, co w Boże Narodzenie tutaj przesiadujeJacula20 pisze: ↑21.01.2025, 20:11Ale o czym ty piszesz człowieku, jak Ci internetowi to są 1 w Elanie odkąd Kuźnia siedzi. Szachta i Denis 1 Elana H00ligansForemny pisze: ↑21.01.2025, 13:15Bez kitu ten temat został przejęty przez cymbałów żyjącym życiem internetowym hahaha, łeb łba łbem poganiatak tylko pytam pisze: ↑19.01.2025, 14:39
Człowieku kogo obchodzi jakiś c*** z Torunia ? Na prawdę masz takie smutne życie, ze śledzisz jego losy ?
-
ty wiesz nacpany kolego kiedy jest Boże Narodzenie?witoldpyrkosz pisze: ↑23.01.2025, 08:51O tobie mowa smutny internetowy pedale, co w Boże Narodzenie tutaj przesiaduje